Sample menu:

Jazyková verzia

Česká verzia

Zaujímavé odkazy

Databáza národných jedál

Dizajn a zariadenie barov

Hobby portál - gastronómia

Hydina

REKLAMA A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV


Vážení návštevník,

pokiaľ ste navštívili tieto stránky z odkazu www.halusky.eu, dovolujeme si Vás upozorniť na fakt, že stránky s týmto odkazom obsahujú reklamu AdSense od spoločnosti Google Inc., ktorá môže zbierať informácie o všetkých stránkach, ktoré ste navštívili (nie však informácie ako meno, priezvisko, adresa, e-mailová adresa a telefónne číslo). Nejde o zber osobných údajov, ide iba o zber informácií, ktoré pomôžu pri lepšom cielení reklám na Vás osobne. Všetky informácie sa ukladajú do tzv. cookies. Vďaka súboru cookie DART môže spoločnosť Google zobrazovať reklamy užívateľom na základe ich návštev na stránkach používajúcich reklamy Google AdSense a ďalších stránkach Internetu.

Prevádzkovateľ stránok, ktorý zobrazuje na svojich stránkach reklamu, nemá s týmto zberom dát nič spoločného a dištancuje sa od zberu týchto informácií. Za zber informácií nesie plnú zodpovednosť spoločnosť Google Inc. a pokiaľ sa týtmo jednaním cítite poškodení, obráťte sa na túto spoločnosť alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Pokiaľ sa chcete zberu týchto informácií vyhnúť, môžete si vo Vašom prehliadači zakázať používanie súborov cookie. Spoločnosť Google Inc. ponúka viac informácií o ochrane osobných údajov ako aj o spôsobe zamedzenia zberu spomínaných informácií na svojich stránkach o ochrane osobných údajov.

Adresa prevádzkovateľa reklám Google AdSense:
Google Inc. CORPORATION DELAWARE 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View CALIFORNIA 94043